Τρίτη, 27 Αυγ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ντίας ο… 4ος! “Είμαι υπερήφανος που ήρθα”

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Χουάν Μανουέλ Ντίας, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να ανακοινώνει τη μετεγγραφή του το βράδυ της Παρασκευής.

 Ο 28χρονος Ουρουγουανός αριστερός μπακ έφτασε στη χώρα μας της Παρασκευή, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού αριστερού μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ράσινγκ Μοντεβιδέο. Πλέον, ο Ντίας αναμένεται να φύγει άμεσα για την Πολωνία, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ…
 

Ο Ντίας δήλωσε περήφανος που ήρθε στους “κιτρινόμαυρους” κι υπογράμμισε θα δώσει όσα περισσότερα μπορεί για να συμβάλλει στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι υπερήφανος που ήρθα στην ΑΕΚ και θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Ολοκληρώνω ένα όνειρό μου να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Από εδώ και πέρα αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ και να συμβάλλω στις αγωνιστικές επιτυχίες της νέας μου ομάδας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε