Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – ΑΕΚ: “Ντόπες” Μπάγεβιτς στους παίκτες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μανωλά την Παρασκευή στα Σπάτα και τους ανέβασε την ψυχολογία εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη 17 Μαΐου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης τόνισε στους “κιτρινόμαυρους” πως θα πρέπει να πάμε στον τελικό ενωμένοι και αγαπημένοι, ώστε να κατακτήσουν το τρόπαιο.

“Όπως θα ενημερωθήκατε ο τελικός κυπέλλου θα γίνει την Τρίτη. Μπορώ να σας καταλάβω με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχω παίξει πολλούς τελικούς στην καριέρα μου, καταλαβαίνω πως νιώθετε. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες, για να προετοιμαστούμε ξανά για αυτό το παιχνίδι. Να ξέρετε πως σας έχουμε εμπιστοσύνη και σας πιστεύουμε. Το πιο σημαντικό απ’ όλο για να πετύχουμε τον στόχο μας, είναι να είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι. Έτσι να πάμε στον τελικό και θα μπορέσουμε να κερδίσουμε”, ήταν τα λόγια του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε