Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Ο έξαλλος Μελισσανίδης, ο “ανήθικος” Πογέτ και… ο Μίτσελ!

20.04.2016 | 09:58
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η διαρροή των συζητήσεων -μέσω γραπτής δήλωσης- από τον Γκουστάβο Πογέτ ήταν αυτό που ενόχλησε πάρα πολύ τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ και ζήτησε το άμεσο “διαζύγιο” με του Ουρουγουανό. Η περίπτωση Μίτσελ που... αρέσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με την συμπεριφορά του Γκουστάβο Πογέτ -οι δύο πλευρές φέρονται να είχαν συμφωνήσει να μην δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεών τους- ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του από το ξενοδοχείο που βρισκόταν η αποστολή της ομάδας.

“Αυτό που έκανε ήταν ανεπίτρεπτο. Δεν ανέχομαι να κάνει άνω κάτω την ομάδα λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό! Η ΑΕΚ από τις συζητήσεις που είχε μαζί του δεν άφησε να διαρρεύσει το παραμικρό εις βάρος του και αυτός φέρθηκε ανήθικα”, φέρεται να είπε στους συνεργάτες του.

Έτσι, η ΑΕΚ θα πάει απόψε στον πρώτη ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ αλλά και στα πλέι οφ με τον… υπηρεσιακό, Στέλιο Μανωλά, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα την προσπάθεια της να εύρεση νέου τεχνικού.

Σύμφωνα με τη “Sportday”, ένας από τους προπονητές που θα μπορούσε να απασχολήσει τους “κιτρινόμαυρους” είναι και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ, που απολύθηκε από τη Μαρσέιγ.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως είναι μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν στην ΑΕΚ και ειδικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει πάνω του το θέμα της πρόσληψης του νέου τεχνικού.

Από την Κύπρο προκύπτει το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει παρελθόν ως ποδοσφαιριστής στην Ένωση, ενώ ακούγεται επίσης το όνομα του Κροάτη Ζόραν Μάμιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και του Ισπανού πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version