Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο… ιδανικός Χέμεθ και η πρόταση σε Τσιγκρίνσκι

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η εύρεση νέου προπονητή βρίσκεται βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ, αλλά την ίδια ώρα εξετάζει και κάποιες ελκυστικές περιπτώσεις παικτών.

Μπορεί να έχει γίνει μια προεργασία για τους Αρουαμπαρένα και Μοντανιέ, αλλά μια περίπτωση προπονητή που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι αυτή του Πάκο Χέμεθ της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, στη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα ανάμεσα στους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο συμφωνήθηκε ότι ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αδύνατες οι διαπραγματεύσεις μαζί του, αφού η Ράγιο μάχεται για την παραμονή της στην Primera. Για τον Χέμεθ αναμένεται να υπάρξει και μεγάλος ανταγωνισμός από άλλες ομάδες.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ κινείται για να ενισχύσει την άμυνα της. Η “Ώρα των Σπορ” αναφέρει πως, πρώτος στόχος της Ένωσης είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον οποίο έχει αρχίσει ήδη τις επαφές και έχει κάνει μια πρώτη… διερευνητική κρούση, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του.

Ζωηρό ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για την περίπτωση του Μάρτιν Καμίνσκι. Σύμφωνα με τη “Sportday”, το όνομα του 24χρονου Πολωνού της Λεχ Πόζναν βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα των “κιτρινόμαυρων”. Μάλιστα, ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το κασέ του είναι πολύ χαμηλότερο από του Τσιγκρίνσκι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε