Site icon NewsIT

ΑΕΚ: «Ο μάνατζερ του Έρικ Λαμέλα επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή» γράφουν στην Αργεντινή

13.07.2024 | 19:56
ΑΕΚ: «Ο μάνατζερ του Έρικ Λαμέλα επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή» γράφουν στην Αργεντινή

epa10665751 Erik Lamela (R) of Sevilla and Bryan Cristante (L) of Roma in action during the UEFA Europa League final between Seviila FC and AS Roma, in Budapest, Hungary, 31 May 2023. EPA/ANNA SZILAGYI

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει το “ναι” του Έρικ Λαμέλα και βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μία σπουδαίας μετεγγραφής, με τον άλλοτε διεθνή Αργεντινό επιθετικό.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από την Αργεντινή, όπου υποστηρίζουν ότι ο μάνατζερ του Λαμέλα αποκάλυψε ότι αποδέχθηκε την πρόταση της ελληνικής ομάδας, της ΑΕΚ δηλαδή, η οποία και “δούλευε” την περίπτωσή του εδώ και ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα που ασχολείται με τα μετεγγραφικά της Ρέιβερ Πλέιτ, αναφέρει τα εξής: “Οι ελπίδες κάποιων φίλων της ομάδας να δουν ξανά τον Ερικ Λαμέλα με την φανέλα της Ρίβερ κατέληξε να εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του τις τελευταίες ημέρες και ο εκπρόσωπός του καθόρισε το μέλλον του και επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που έκανε η ελληνική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Ρομπέρτο Περέιρα, έναν επίσης πρώην παίκτη της Ρίβερ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version