Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Ο πρόεδρος της Μακάμπι δηλώνει πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την πρόταση της Ένωσης

19.07.2022 | 17:11
ΑΕΚ: Ο πρόεδρος της Μακάμπι δηλώνει πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την πρόταση της Ένωσης

Η ΑΕΚ φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, με τον πρόεδρο της Μακάμπι Χάιφα να δηλώνει σε ισραηλινά μέσα, πως δεν δύναται να ανταγωνιστεί την οικονομικής πρότασης της ‘Ενωσης.

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και πιο κοντά στην ΑΕΚ, βρίσκεται ο Μπόγκνταν Πλάνιτς. Μάλιστα οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Μακάμπι Χάιφα, όπως παρουσιάστηκαν σε ισραηλινό podcast, φέρεται να είναι προ των πυλών η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο πρόεδρος της προσεχούς αντίπαλου του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν μπορεί να φτάσει την οικονομική πρόταση της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα από την Σερβία κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στη Μακάμπι που φτάνει τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, με την Ένωση να μην επιβεβαιώνει αλλά παράλληλα να κρατάει ανοιχτό το θέμα.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μακάμπι Χάιφα

”Ο Πλάνιτς είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης στην Μακάμπι Χάιφα, αλλά είναι αδύνατον να ανταγωνιστούμε την ελληνική πρόταση, γιατί είναι επίσης αδύνατον να δημιουργήσουμε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ των παικτών. Στη συνέχεια όλοι θα ζητήσουν περισσότερα.

Είχε δύο εξαιρετικές σεζόν, κατέκτησε πρωταθλήματα, αλλά είναι ώρα να προχωρήσει. Επιπλέον τα χρήματα για την ομάδα είναι καλά και η ΑΕΚ φέτος δεν παίζει στην Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να τον δώσουμε μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό ή μετά την επόμενη ώρα γενικά” δήλωσε συγκεκριμένα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version