Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Ο “τελειωμένος” Κάτσαρ και οι πιθανότητες για Χαφέζ

05.07.2016 | 10:12
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Έτοιμος να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” είναι ο Γκόικο Κάτσαρ, ενώ ο Καρίμ Χαφέζ επισημαίνει πως βρίσκεται σε... ανοιχτή γραμμή με την ΑΕΚ.

Με την διαφαινόμενη πώληση του Θέσαρ Άρθο, στην Αεκ θέλουν να τελειώσουν με την απόκτηση του Γκόικο Κάτσαρ, καταθέτοντας στην πλευρά του Σέρβου αμυντικού χαφ (που παίζει και στόπερ) επίσημη πρόταση.

Ο 29χρονος Σέρβος αναμένεται να υπογράψει άμεσα και να ενσωματωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην προετοιμασία στην Πολωνία, λύνοντας τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στη μέρα και για τον Πάμπλο Τσαβαρία. Η Ένωση ανέβασε την προσφορά της, η οποία δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Αργεντινός εξτρέμ, που έχει τουλάχιστον μία πρόταση από τη Γαλλία (Μπρεστ).

Όσον αφορά την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε επαφή με την ΑΕΚ και ανέφερε ότι είναι πιθανό να αποκτηθεί από τους “κιτρινόμαυρους”. Ο ίδιος μιλώντας στην “Sportday” δήλωσε: “Ναι είναι αλήθεια ότι μιλάμε με την ΑΕΚ. Υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η μετεγγραφή”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version