Κυριακή, 18 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΟΦΗ: H Ένωση ψάχνει «γιατρικό» στην πρεμιέρα της Super League μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΑΕΚ – ΟΦΗ: H Ένωση ψάχνει «γιατρικό» στην πρεμιέρα της Super League μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό
Eurokinissi

Η ΑΕΚ μπαίνει στη «μάχη» της Super League υποδεχόμενη τον ΟΦΗ στην κεκλεισμένων των θυρών OPAP Arena (22:00, Newsit.gr Cosmote Sport 1 HD), λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό.

Το ΑΕΚ – ΟΦΗ κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (18.08.2024) και συγκεντρώνει τα βλέμματα, μετά το ευρωπαϊκό “ναυάγιο” της Ένωσης και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Conference league και την Ευρώπη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής που “κουβαλάει” η ΑΕΚ από το τελευταίο ματς του περασμένου πρωταθλήματος, απέναντι στη Λαμία.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή για τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε το Σάββατο (18.08.2024) στις προπονήσεις, έχοντας χάσει τη ρεβάνς με τη Νόα με ενοχλήσεις. Εκτός είναι και οι γνωστοί τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Ο ΟΦΗ του Τραϊανού Δέλλα πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς τους Νέιρα και Σενγκέλια και με την ελπίδα να κάνει τη “ζημιά” στην Ένωση.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο προηγούμενες να είναι με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, ο οποίος μάλιστα επικράτησε και τις δύο φορές με 1-0 το 1981-82 και το 1990-91.

45 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

35 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 78-30

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Οντουμπάτζο, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά – Λαμέλα, Τσούμπερ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν – Γκονζάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα – Καραχάλιος, Γκαγιέγκος – Νους, Μπάκιτς, Ριέρα – Ισέκα.

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Α’ Βοηθός: Αθανάσιος Κόλλιας

Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Λιόντος

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις