Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Οι πρώτες οδηγίες του Κετσπάγια προς τους παίκτες

29.06.2016 | 21:18
ΑΕΚ: Οι πρώτες οδηγίες του Κετσπάγια προς τους παίκτες

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους, εκεί όπου ο Γεωργιανός τεχνικός προανήγγειλε... σκληρή δουλειά.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν αρχίσει η πρώτη προπόνηση επισημαίνοντας τους… “Θέλω απόλυτη συγκέντρωση και όταν πρέπει να ξεκουραζόμαστε, είναι σημαντικό αυτό. Θέλω να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αυτό είναι απαραίτητο”.

Ακόμα, ο Γεωργιανός τεχνικός τους επισήμανε τη σημασία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας: “Πρέπει να δουλέψουμε καλά στο διάστημα αυτό της προετοιμασίας διότι έχει τεράστια αξία και σημασία. Μέσα από την δουλειά θα δημιουργήσουμε αυτό που έχουμε στόχο ενώ φυσικά θα έχουμε και τα παιχνίδια. Μέσα από τη δουλειά που θα είναι πολλή και σκληρή θα γνωριστούμε καλά. Ξέρετε ότι έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας”, τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Κετσπάγια έδινε συνεχώς οδηγίες προς τους παίκτες του. “Πριν πάρουμε τη μπάλα πρέπει να ξέρουμε που θα τη δώσουμε. Αν την πάρουμε και το σκεφτούμε μετά είναι αργά. και μιλάτε μεταξύ σας, φωνάξτε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Μια φωνή μπορεί να μας βγάλει από δύσκολη θέση. Όταν χάνουμε τη μπάλα δεν περιμένουμε ή δεν πάνε τρία τέσσερα άτομα και οι άλλοι περιμένουν. Όλοι μαζί κάνουμε κίνηση. Όλοι μαζί είναι πιο εύκολο να την πάρουμε. Και πρέπει πάντα να είμαστε οργανωμένοι. Να ξέρουμε τι θα κάνουμε μόλις χάσουμε τη μπάλα. Στο παιχνίδι μπορεί κάθε πέντε έξι δευτερόλεπτα να χάσεις τη μπάλα. Επίσης, όταν είμαστε απέναντι από το τέρμα, στα 20-25 μέτρα, δεν χρειάζεται να δίνουμε τη μπάλα δεξιά αριστερά. Προσπαθούμε το σουτ, με στόχο να είναι δυνατό και να βρίσκει εστία. Σουτάρετε, μη το σκέφτεστε”, τους ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version