Τρίτη, 20 Αυγ.
27oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Δεν έχει κριθεί τίποτα λένε στην Ένωση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την μπάλα… χαμηλά κράτησαν στις δηλώσεις τους τόσο ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσον αφορά τον επαναληπτικό της Ένωσης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Χαμηλούς τόνους κράτησαν μετά τη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού οι Πέτρος Μάνταλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τονίζοντας πως η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου θα κριθεί στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

“Είχαμε δουλέψει παρά πολύ καλά στην τακτική μετά το ματς με την Κέρκυρα και είχαμε διαβάσει τον Ολυμπιακό και τις αδυναμίες του. Από τη στιγμή που υπάρχουν δυο παιχνίδια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε την πρόκριση. Πραγματικά δεν έχω καμία εικόνα για το τι έχει συμβεί με τα παιδιά του Ολυμπιακού”, δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Απ’ την μεριά του, ο Χριστοδουλόπουλος ανέφερε στην κάμερα του Otesports: “Σημαντική νίκη, σημαντική εμφάνιση. Επιθετικά δεν ήμασταν αυτοί που μπορούσαμε, αλλά ήμασταν πολύ καλοί τακτικά. Εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και κερδίσαμε. Ήταν μία μεγάλη νίκη, γιατί στα ντέρμπι μπορεί να μην παίξεις καλά, αλλά να νικήσεις. Και αυτό είναι σημαντικό. Είναι διαφορετική διοργάνωση, διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετική εποχή.

Προχωράμε, η πρόκριση δεν έχει κριθεί σε καμία περίπτωση. Και για μας αν είχε εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι, δεν θα είχε τελείωσε τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου για να περάσουμε στον τελικό”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε