Σάββατο, 7 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Καθυστέρηση στην έναρξη του ντέρμπι και δυσαρέσκεια των Πειραιωτών για την μη παρουσία εισαγγελέα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Καθυστέρηση στην έναρξη του ντέρμπι και δυσαρέσκεια των Πειραιωτών για την μη παρουσία εισαγγελέα
Intime.gr

Το μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ ξεκίνησε με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση.

Το ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την Handball Premier δεν ξεκίνησε στην προκαθορισμένη ώρα (19:00), το απόγευμα της Δευτέρας (19.09). Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” θέλησαν να τραβήξουν βίντεο τον αγώνα, όμως κάτι τέτοιο φέρεται να μην προβλέπεται για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι το ματς δεν έχει τηλεοπτική -ούτε ιντερνετική- μετάδοση, αφού έχει επιβληθεί σχετική ποινή στις δυο ομάδες.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει αίτημα ώστε να δώσει το «παρών» εισαγγελέας στο κλειστό του «Γ. Κασιμάτης», όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε πράξη.

Μάλιστα όπως ξεκαθαρίζουν οι «ερυθρόλευκοι», ο Γενικός Γραμματέας και νομικός Δημήτρης Νάκος επικοινώνησε με τη γραμματέα του αθλητικού εισαγγελέα, τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης και η απάντηση η οποία έλαβε είναι ότι ο κ. Εισαγγελέας δεν έχει αποφανθεί ακόμα για το αίτημα του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού εκφράζεται ενόχληση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και την απουσία του αθλητικού εισαγγελέα από το ματς του ΟΑΚΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις