Δευτέρα, 19 Αυγ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Θέλει κακά… παιδιά στο ντέρμπι ο Πογέτ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γκουστάβο Πογέτ, έχοντας παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, γνωρίζει πως κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να είσαι σκληρός, εάν θέλεις να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μιλώντας στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, τους ζήτησε να είναι λίγο πιο… κακά παιδιά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ελέγξουν το παιχνίδι και να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

“Είμαστε μαλακοί και άχρωμοι μέσα στο γήπεδο πολλές φορές. Είμαστε πιο… καλά παιδιά από όσο πρέπει και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται. Στα δύο τελευταία ματς με τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο είδατε πως το πήγαν οι αντίπαλοί σας. Έπαιζαν πολύ δυνατά, έσπρωχναν, προσπαθούσαν να πάρουν επίσης φάουλ σε κάθε ευκαιρία.

Όταν μας σπρώχνουν θέλω να σπρώχνουμε και εμείς. Όταν μας παίζουν δυνατά, πρέπει να παίζουμε δυνατά και εμείς. Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο… καλά παιδιά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πάσες, τρέξιμο και τακτική. Θέλει και νεύρο, θέλει να παίξεις και ξύλο, αν ο άλλος θέλει να παίξει ξύλο”, τους είπε -σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ»- ο 48χρονος τεχνικός.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε