Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Ωραίοι οι νέοι! Βρήκαν… δίχτυα οι Αλμέιδα και Πατίτο

10.08.2016 | 21:12
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 των Τρικάλων σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Ελλάδας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε με ικανοποίηση τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Αλμέιδα και Πατίτο, να κάνουν τη διαφορά και να πετυχαίνουν τα δύο τέρματα της Ένωσης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ικανοί να λύσουν το επιθετικό πρόβλημα της ΑΕΚ, το οποίο ήταν έντονο στις αναμετρήσεις με την Σεντ Ετιέν για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Πορτογάλος φορ και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σκόραραν στο 12’ και το 45’ αντίστοιχα, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη επί των Τρικάλων στη θεσσαλική πόλη. Το ντεμπούτο του με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα έκανε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ ο Κετσπάγια έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νεαρά παιδιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τρίκαλα: Παπαδόπουλος (73′ Σαχσανίδης), Μίνγκας (77′ Γκόλιας), Νιάρος (46′ Λαμπάκης), Παπαναγιώτου (71′ Ράσιτς), Σαρακατσάνος (46′ Βέρτζος), Μουμίν (44′ Ριζογιάννης), Στογιάνοβιτς (44′ Βέρτζος), Σερζίνιο, Κουσκουνάς (46′ Γιαννιτσάνης), Χασομέρης (44′ Νικολακάκης), Μπαϊκαρά (46′ Δουκάκης).

ΑΕΚ: Μπάρκας (70’ Βούρας), Ντίας (70’ Γιαννούτσος), Μπακάκης (86’ Βασιλαντωνόπουλος), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (63’ Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (70’ Μαρκοπουλιώτης), Πατίτο (58’ Τσέλιος), Αραβίδης (86’ Ζόριτς), Αλμέιδα (58’ Πέκχαρτ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version