Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Οι σκέψεις μετά τη συμφωνία με Λόρια και Μπάρκα

08.06.2016 | 22:00
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μελισσανίδης συμφώνησε με τον Σπανό για τον Μπάρκα, ο Κετσπάγια τα βρήκε με τον Λόρια και στην ΑΕΚ εξετάζουν τις παραμέτρους σε περίπτωση που υπογράψουν και οι δυο.

Η ΑΕΚ “έκλεισε” τον Γκόργκι Λόρια, αφού ο Γεωργιανός τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Το μόνο που μένει -πλέον- για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ είναι να μείνει ελεύθερος από την Κρίλια Σοβιέτοφ.

Οι “κιτρινόμαυροι” όμως ενισχύονται και με έναν ακόμα παίκτη κάτω από τα γκολπόστ, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, με την ομάδα του Περιστερίου να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Η απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα από την Ένωση επιβεβαιώθηκε και από τον Γιώργο Σπανό, στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας του Ατρόμητου. “Στο θέμα του Μπάρκα υπάρχει σημερινή συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και ο παίκτης θα παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. Πήρατε και την είδηση που θέλατε”, δήλωσε με νόημα ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών.

Πλέον στην ΑΕΚ “πονοκεφαλιάζουν” γιατί τα βρήκαν με δυο τερματοφύλακες. Η συμφωνία για τον Μπάρκα είναι οριστική και επιλογή… Μελισσανίδη, ενώ και ο Κετσπάγια τα βρήκε με τον Λόρια. Σε περίπτωση που ο Γεωργιανός υπογράψει στην Ένωση, ο 22χρονος διεθνής πορτιέρο πιθανότατα θα μείνει για μια ακόμη σεζόν στον Ατρόμητο, ως δανεικός. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μπάρκας, θα φορέσει το δικέφαλο στο στήθος από εφέτος…

Να αναφέρουμε πως η αποχώρηση του Αλάιν Μπαρόχα από την ΑΕΚ είναι δεδομένη, ενώ συμβόλαιο έχει ο Γιάννης Ανέστης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version