Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ τα παίζουν όλα για όλα!

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ τα παίζουν όλα για όλα!

O Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζουν το τελευταίο τους “χαρτί” στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει στη Στοκχόλμη την ΑΙΚ (20.00, OTE SPORΤ 4), η Ενωση φιλοξενεί την Σεντ Ετιέν (21.00, NOVASPORTS 2) και ο ΠΑΣ στο γήπεδο του Περιστερίου την Άλκμααρ (20.00,  OTE SPORΤ5). 

Οι “πράσινοι” στο πρώτο ματς είχαν νικήσει 1-0, οι “κιτρινόμαυροι” πήραν λευκή ισοπαλία στη Γαλλία και ο ΠΑΣ έχασε 1-0 στην Ολλανδία.

Και οι τρεις ρεβάνες είναι δύσκολες για τις ελληνικές ομάδες.   Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Σουηδία κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και θέλει να διαφυλάξει τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς της Λεωφόρου για να πάρει την πρόκριση, ενώ προβληματίζεται με τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου της αντιπάλου του.

Η ομάδα της Ηπείρου στην πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία της, ξεπέρασε το εμπόδιο της Οντ και θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στους Ολλανδούς.

Η ΑΕΚ θα παίξει ι για τη νίκη, στο Ολυμπιακό στάδιο και ως “όπλο” το πλεονέκτημα του 0-0 στον πρώτο αγώνα του «Ζοφρουά Γκιζάρ».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε