Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με άρωμα πλέι οφ

02.04.2017 | 13:44
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με άρωμα πλέι οφ

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό (19:30) δεσπόζει σήμερα στην 26η αγωνιστική της Super League.  Η μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας 

Η αναμέτρηση έχει… άρωμα πλέι οφ. Η Ενωση είναι πέμπτη με 43 βαθμούς και οι “πράσινοι” τέταρτοι με 45.

Η ΑΕΚ με 30.000 θεατές στο πλευρό της αναμένεται να παραταχθεί με το επιτυχημένο 4-3-3 και ο Παναθηναϊκός σε ένα σύστημά 4-2-3-1.

Ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ, χωρίς τον τιμωρημένο Κολοβέτσιο, τον Γαλανόπουλο που ταλαιπωρείται από διάταση στον αριστερό δικέφαλο, αλλά και τους ανέτοιμους Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα.
Την αποστολή αποτελούν οι: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο και Αραβίδης.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Ο. Βλαχοδήμο, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Μολέδο, Τελάντερ, Κουρμπέλη, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Ρέις, Π. Βλαχοδήμο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Μολίνς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version