Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Περίπου 4.500 εισιτήρια για το ντέρμπι δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέσω gov.gr wallet

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Περίπου 4.500 εισιτήρια για το ντέρμπι δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέσω gov.gr wallet

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι περίπου 4.500 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέσω gov.gr wallet.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όσους δεν έχουν κάνει τη διαδικασία ταυτοποίησης να το πράξουν άμεσα για να αποφύγουν την ταλαιπωρία ανήμερα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση υποδέχεται την Κυριακή (29/9, 21:30) τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena στο αθηναϊκό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας πληροφορούμε πως μέχρι το πρωί της Παρασκευής (27/9) υπάρχουν περίπου 4.500 εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (29/9) που δεν έχουν περάσει από την απαραίτητη διαδικασία ταυτοποίησης από την εφαρμογή gov.gr wallet.

Εφόσον είστε κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν έχετε κάνει τη διαδικασία ταυτοποίησης, σας εφιστούμε την προσοχή να την κάνετε το γρηγορότερο δυνατό.

Εφόσον ο αριθμός των μη ταυτοποιημένων εισιτηρίων παραμείνει στα ίδια υψηλά επίπεδα που είναι σήμερα, μέχρι και λίγο πριν το ματς, είναι δεδομένο πως θα υπάρξει απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατόχους τους. Τονίζουμε πως δεν έχει σημασία αν έχετε στα χέρια σας το κουπόνι που αντιστοιχεί στο εισιτήριο. Αν δεν γίνει η ταυτοποίηση στην εφαρμογή gov.gr wallet τότε δεν είναι δυνατό να μπείτε στην OPAP Arena.

H ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης σας ενημερώνει πως την Κυριακή από τις 17.30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα, θα λειτουργεί εκδοτήριο στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, αποκλειστικά ως info desk και για την διαδικασία ταυτοποίησης.

Ωστόσο, η διαδικασία της ταυτοποίησης ατομικά από τον καθένα είναι μια πολύ απλή διαδικασία και αν δεν έχετε πολύ σοβαρό λόγο που δεν μπορείτε να την κάνετε, αποφύγετε το εκδοτήριο. Θα δημιουργηθεί μεγάλη ταλαιπωρία για όλους σας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις