Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πάνω από 2.000 περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους

ΑΕΚ: Πάνω από 2.000 περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως περισσότεροι από 2.000 περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους και για τη νέα σεζόν, με την Ένωση να ευχαριστεί τον κόσμο της.

Η ΑΕΚ έβγαλε σε κυκλοφορία τα διαρκείας της για τη σεζόν 2024/25 με τους «κιτρινόμαυρους» στο πρώτο 24ωρο από την κυκλοφορία τους να έχει δει πάνω από 2.000 κατόχους να ανανεώνουν τη θέση τους για την «OPAP Arena».

Ένας αριθμός ο οποίος ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, με την ίδια την ΑΕΚ να θέλει να βγάλει ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας.

Άλλωστε μετά από μια όχι και τόσο καλή χρονιά, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη σεζόν 2024/25 με τους φίλους της να δείχνουν πως και φέτος θα βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

«Περισσότεροι από 2.000 περσινοί κάτοχοι έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους στην OPAP Arena και για τη νέα σεζόν, δείχνοντας έμπρακτα την πίστη και τη στήριξή τους στην ΑΕΚ, εν όψει των νέων αγωνιστικών προκλήσεων που έχει μπροστά της.

Το μήνυμα που δίνει ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ ισχυρό. Είστε η μεγάλη μας δύναμη. Σας ευχαριστούμε» ήταν το μήνυμα της Ένωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις