Site icon NewsIT

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: H εξήγηση του Μουργκ για την γκολάρα και η στήριξη Γκαρσία στον Πασχαλάκη (videos)

07.04.2021 | 23:08
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: H εξήγηση του Μουργκ για την γκολάρα και η στήριξη Γκαρσία στον Πασχαλάκη (videos)

Ο Τόμας Μουργκ αναφέρθηκε στο φοβερό γκολ-φάουλ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στην απόδοση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ, μίλησε για τις στημένες φάσεις, στις οποίες ρίχνει βάρος στην προπόνηση, ενώ αποκάλυψε πως ήταν οδηγία του Γκαρσία να εκτελέσει όποια στημένη φάση προκύψει από την πλευρά του, από την στιγμή που μπήκε στο ματς.

«Η αλήθεια είναι ότι και όταν αγωνίζομαι αναλαμβάνω πολλές φορές τις στατικές εκτελέσεις και είναι ένα κομμάτι που δουλεύω πολύ μετά το τέλος των προπονήσεων. Έτσι, από τη στιγμή που ήμουν στο παιχνίδι, αποφάσισα να το εκτελέσω, εξάλλου ήμουν και φρέσκος. Είχα 4-5 λεπτά που μπήκα. Είδα τον τερματοφύλακα λοιπόν να στέκεται αρκετά στη γωνία του, οπότε προσπάθησα να το στείλω στην απέναντι, περνώντας τη πάνω από το τείχος. Ο προπονητής μου είπε ότι πρέπει να βοηθάω τον Ροντρίγκο στην πλευρά μου και επιθετικά, όποτε μπορέσω να πάρω τη μπάλα και να δημιουργήσω κάτι, να το κάνω. Από κει και πέρα, ό,τι στατική φάση παρουσιαστεί, να την εκτελέσω και να πάρουμε ό,τι είναι να πάρουμε και από αυτές τις καταστάσεις».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία από την πλευρά του, αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον οποίο δήλωσε πως στηρίζει απόλυτα, ενώ μίλησε για τις ανάγκες προσαρμογής σε κάθε ματς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για την επιτυχία».

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία

Για το Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Αυτά είναι πράγματα του ποδοσφαίρου, διότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όταν κάποιος δεν βρίσκεται σε καλή μέρα δεν είναι εύκολα να αγωνίζεται και να παίρνει τέτοια ευθύνη. Πάντα είμαι μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, τους στηρίζω και θα δώσω τα πάντα για αυτούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Πασχαλάκη που πηρέ κύπελλο και πρωτάθλημα».

Για την ανάγκη προσαρμογής σε κάθε ματς: ««Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φάση, κάθε προσπάθεια. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε και να προσαρμοστούμε στον εκάστοτε αγώνα και την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε. Θα ήθελα η ομάδα να αγωνίζεται διαφορετικά κάποιες φορές, μιλάμε για μια ιδιαίτερη στιγμή που ήθελε ειδική διαχείριση. Το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο ένα δρόμο για να φέρει επιτυχίες. Πρέπει να προσαρμόζεσαι με βάση τον αντίπαλο και με βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version