Αθλητικά

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Ιταλός διαιτητής Σόζα Σιμόνε ορίστηκε στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο 37χρονος διαιτητής έχει διευθύνει ξανά αγώνα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται με το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά και η ΕΠΟ ανακοίνωσε ως διαιτητή της αναμέτρησης στην OPAP Arena, τον Ιταλό Σόζα Σιμόνε.

Ο 37χρονος Σιμόνε του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, είναι διαιτητής της πρώτης κατηγορίας της UEFA και γνωστός στην Ελλάδα, αφού φέτος διεύθυνε την αναμέτρηση Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1 και πέρυσι το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1, για το Europa και το Conference League αντίστοιχα.

Θα βρεθεί όμως για δεύτερη φορά και σε αγώνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ήταν διαιτητής στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2, στην περασμένη σεζόν της Super League.

Από εκεί και πέρα, ο Παπαπέτρου ορίστηκε στο ΟΦΗ – Παναχαϊκή (18/12, 17:00), έχοντας τους Τσακαλίδη και Τσέτσιλα στο VAR, ενώ ο Παπαδόπουλος θα είναι ο διαιτητής του Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης, με τους Ευαγγέλου και Τσιάρα στο VAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα