Τετάρτη, 28 Αυγ.
27oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προετοιμάζεται για τον αντι-Μπαρμπόσα! [vids]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ΑΕΚ εμφανίζεται να είναι πολύ κοντά στο να πάρει μετεγγραφή και στην Ένωση προετοιμάζονται για να τον αντικαταστήσουν. Ο Βραζιλιάνος Παουλίνιο φαίνεται πως είναι μια περίπτωση που εξετάζεται.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα συνεχίσει την καριέρα του – όπως όλα δείχνουν – ο Έλντερ Μπαρμπόσα, καθώς η μετεγγραφή του στην Αλ Γουάσλ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Το μοναδικό “αγκάθι” της υπόθεσης είναι η ρήτρα μεταπώλησης που κρατά η Μπράγκα (30%), την οποία προσπαθουν να… παρακάμψουν. Εφόσον ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, τότε η μετεγγραφή του Πορτογάλου στην ομάδα από το Ντουμπάι θα πάρει διαδικαστική μορφή (τα έχουν βρει σε ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ), αφού πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να ολοκληρωθεί η υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Την ίδια ώρα, οι “κιτρινόμαυροι” προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν τον Μπαρμπόσα. Όπως αναφέρει η “Live Sport”, έχουν αρχίσει ήδη να τους προτείνονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εξτρέμ, όπως ο Παουλίνιο.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στη Φλαμένγκο, αλλά αγωνίζεται δανεικός στη Σάντος, με την οποία μετράει φέτος 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πέρα από τα άκρα, μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός, ενώ θεωρείται εφικτό να έρθει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του την προσεχή σεζόν.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε