Τρίτη, 27 Αυγ.
26oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πρόβλημα με πέντε παίκτες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πολλά προβλήματα μαζεύτηκαν στην ΑΕΚ, με τον Στέλιο Μανωλά να βλέπει πέντε παίκτες του να μην συμμετέχουν στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Ντίντακ Βιλά δεν προπονήθηκε καθόλου διότι έχει υποστεί μια διάσειση πρώτου βαθμού, ενώ οι Χρήστος Αραβίδης (πρόβλημα στον καρπό) και Έλντερ Μπαρμπόσα (έχει χτυπήσει στον αγκώνα) έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης και υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Θεραπεία ακολούθησε και ο Ρόναλντ Βάργκας, που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με κάκωση στο δεξιό του γόνατο, ενώ ο Μάνταλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ.

“Δεν θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο από το ματς. Δεχθήκαμε δυο γκολ από δικά μας λάθη. Στο πρώτο αφήσαμε πολύ κενό χώρο στον αντίπαλο για να σουτάρει και στο δεύτερο υπήρχε ένα ατομικό λάθος. Δεν μπορούμε όμως πλέον να κάνουμε τίποτε άλλο, από το να κοιταξουμε μπροστά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, τρια ματς ανά τρεις μέρες και πρέπει να δούμε πως θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”, ήταν τα λόγια του προπονητή της Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε