Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ σε μάνατζερ Πινέδα: «Δεν εκβιαζόμαστε από κανένα»

ΑΕΚ σε μάνατζερ Πινέδα: «Δεν εκβιαζόμαστε από κανένα»

Σκληρή απάντηση στους εκπροσώπους του Ορμπελίν Πινέδα έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ με την Ένωση να αναφέρει ότι δεν εκβιάζεται από κανένα και θα καταφύγει στις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση που συνεχίσουν παρόμοιες μεθοδεύσεις.

Η ΑΕΚ θέλησε να πάρει θέση για τον ατζέντη του Ορμπελίν Πινέδα και τα λόγια του ότι ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα του.

Ο Πινέδα ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2027 με την Ένωση και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, έχει ακουστεί για διάφορους συλλόγους με τον μάνταζερ του παίκτη μάλιστα να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Ένωση να τοποθετηθεί για όλα αυτά τα σενάρια.

«Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΑΕΚ.



Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις