Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Σενάριο» για Νίκλας Ελίασον και συμφωνία του παίκτη με την Γκρέμιο

ΑΕΚ: «Σενάριο» για Νίκλας Ελίασον και συμφωνία του παίκτη με την Γκρέμιο
Eurokinissi

Ο Νίκλας Ελίασον έχει εμπλακεί σε διάφορα μεταγραφικά “σενάρια” το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Γκρέμιο κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ένα tweet του “Rádio Imortal” ανέφερε ότι η Γκρέμιο τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Νίκλας Ελίασον και προσπαθεί να βρει τη “χρυσή τομή” και με την ΑΕΚ, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι Βραζιλιάνοι τονίζουν ότι ο Σουηδός εξτρέμ επιθυμεί να αγωνιστεί στην χώρα από όπου έχει καταγωγή (πατρίδα της μητέρας του) και έχει δώσει το δικό τουΟΚ” φως για να μιλήσει η Γκρέμιο και με την ΑΕΚ.

Κάπου εδώ, πάντως, το συγκεκριμένο “σενάριο” δείχνει να… μπάζει, αφού ο Σουηδός εξτρέμ έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ κι έτσι η Γκρέμιο δεν μπορεί να πλησιάσει τον παίκτη, χωρίς την άδεια της Ένωσης.

Η πλευρά της ΑΕΚ, πάντως, φέρεται να μην είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη αρκεί όμως το ποσό που θα της προσφέρουν να την ικανοποιεί (κοντά στα 8 εκατ. ευρώ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις