Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν: Κιτρινόμαυρο… κάλεσμα στο ΟΑΚΑ [vid]

01.08.2016 | 18:40
ΦΩΤΟ aekfc.gr

ΦΩΤΟ aekfc.gr

Θέλει να προκριθεί και ζητά τη στήριξη του κόσμου της. Η ΠΑΕ ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της, για να δώσουν βροντερό παρών στην αναμέτρηση με τη Σεντ Ετιέν την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έστειλαν μήνυμα στον κόσμο εν όψει της ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά

“Το 200ο ματς στην πλούσια και δοξασμένη ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ είναι αυτό την Πέμπτη με τη Σεντ Ετιέν (9.00 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τιμούρ Κετσπάγια, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιάννης Ανέστης και Ελντερ Μπαρμπόσα απευθύνουν μέσω του video του AEK TV ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να σπρώξει την Ενωση στη μεγάλη πρόκριση, που θα είναι και η πρώτη στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία επί γαλλικής ομάδας. Μία μεγάλη πρόκληση σε ένα ματς – ορόσημο ως προς την ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ από το 1963 μέχρι και την εφετινή επιστροφή”.

Άξιο αναφοράς, πως η κάψα των φίλων της ΑΕΚ για να δουν την ομάδα τους να προχωρά στην Ευρώπη είναι τόσο μεγάλη, που από το πρωί της Δευτέρας, όταν και άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων της ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν από τα εκδοτήρια, σχηματίστηκαν ουρές στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι την Κυριακή είχαν διατεθεί ηλεκτρονικά περίπου 5.000 εισιτήρια, ενώ αν συνυπολογιστούν τα 6.000 διαρκείας και η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει, εκτιμάται πως το βράδυ της Πέμπτης (21:00) θα υπάρχουν πάνω από 20.000 θεατές.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version