Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Σοκ με Τσιγκρίνσκι! Νοκ άουτ από τον τελικό Κυπέλλου – Αγώνας δρόμου για τον Λόπες

17.07.2020 | 22:47
ΑΕΚ: Σοκ με Τσιγκρίνσκι! Νοκ άουτ από τον τελικό Κυπέλλου – Αγώνας δρόμου για τον Λόπες

Άσχημα νέα για την ΑΕΚ, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση και χάνει τόσο το ματς της Κυριακής (19/7) όσο και τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρόβλημα και με τον Έλντερ Λόπες.

Μεγάλα προβλήματα στην άμυνα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, καθώς τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν σήμερα (17/7) για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αφού ο Ουκρανός στόπερ διαγνώστηκε με θλάση, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς του Φαλήρου την Κυριακή (19/7) αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου στις 26 ιουλίου. 

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Έλντερ Λόπες, που αποκόμισε ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και “τρέχει” για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Ένωσης πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (17/7) υποβλήθηκαν για ακόμα μια φορά στα καθιερωμένα τεστ για τον κορονοϊό και όσοι έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να συνεχίζει φυσικά το δικό του πρόγραμμα.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 και αμέσως μετά ο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version