Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ η ιστορική μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα – Συμβόλαιο μέχρι το 2027 για τον Μεξικανό

ΑΕΚ: Στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ η ιστορική μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα – Συμβόλαιο μέχρι το 2027 για τον Μεξικανό

Η ΑΕΚ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Θέλτα για τον Ορμελίν Πινέδα, με την μεταγραφή του Μεξινακού ποδοσφαιριστή να κοστίζει συνολικά 6.5 εκατομμύρια ευρώ και τους νταμπλούχους Ελλάδας να αποκτούν το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, καθιστώντας τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Πινέδα ο οποίος αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος της Super League 1, ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ, κάνοντας το σαφές στην Θέλτα.

Ο σύλλογος του Βίγκο ωστόσο μόνο εύκολος δεν ήταν στις διαπραγματεύσεις, με τις δυο μεριές να έχουν ένα αρκετά «σκληρό» παζάρι, προκειμένου να επιτευχθεί το ντιλ.

Κάπως έτσι η σπουδαία αυτή μεταγραφή εν τέλει έκλεισε στα 6,5 εκάτ.ευρώ, με την ΑΕΚ να αποκτά παράλληλα το 100% των δικαιωμάτων του Πινέδα και να κάνει τον Μεξικανό παίκτη του συλλόγου με κάθε επισημότητα. 

Αυτή μάλιστα αποτελεί και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ, ωστόσο ποιος μπορεί να πει πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν αξίζει αυτό το ποσό;

Άλλωστε τη φετινή χρονιά ο Πινέδα μέτρησε 10 γκολ και τέσσερεις ασίστ σε 42 παιχνίδια με την Ένωση, όντας βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα, με τον ίδιο μάλιστα να καλείται να καλύψει και άλλες θέσεις στην εντεκάδα της ομάδας(δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, αριστερό εξτρεμ), κάνοντας το με ιδιαίτερη επιτυχία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις