Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στα υπόψη ο Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ για την άμυνα

ΑΕΚ: Στα υπόψη ο Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ για την άμυνα
ΑΠΕ

Ο Παραγουανός, Έκτορ Νταβίντ Μαρτινεζ της Ρίβερ Πλέιτ, είναι μια περίπτωση που απασχόλησε την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να εξεταστεί και πάλι στους “κιτρινόμαυρους”.

Η ΑΕΚ “ψάχτηκε” για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μια περίπτωση παίκτη -που δεν αποκλείεται να την απασχολήσει και στο μέλλον- ήταν αυτή του Παραγουανού στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» “τσέκαραν” την περίπτωση του 25χρονου αμυντικού, με την Ρϊβερ Πλέιτ να παρουσιάζεται -εκείνη τη στιγμή- διαλλακτική για την παραχώρησή του, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο προσκήνιο για το καλοκαίρι.

Ο Μαρτίνες έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες και αγωνίζεται με την εθνική Παραγουάης -χώρα καταγωγής της μητέρας του-έχοντας 9 συμμετοχές και 1 γκολ.

Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και “μετράει” συνολικά 69 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ. Ωστόσο, φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις