Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Συμφωνία με Ερίκ Λαμέλα για τριετές συμβόλαιο» γράφουν στην Αργεντινή

ΑΕΚ: «Συμφωνία με Ερίκ Λαμέλα για τριετές συμβόλαιο» γράφουν στην Αργεντινή
ΑΠΕ

Έτοιμη για μια ποδοσφαιρική «βόμβα» φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ. Ο Ερίκ Λαμέλα θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αργεντινή.

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Ερίκ Λαμέλα! Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ουριέλ Ιουγκτ (ήταν αυτός που αποκάλυψε την πρόταση της Ένωσης στον παίκτη), οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η επικοινωνία που είχε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός με τον Ματίας Αλμέιδα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να πει το «ναι» στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος αναφέρει ότι η συμφωνία του Ερίκ Λαμέλα με την ΑΕΚ αφορά συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που κατέγραψε πλούσια καριέρα σε Ρίβερ Πλέιτ, Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλη έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Ερίκ Λαμέλα είναι διεθνής 25 φορές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ. Με τη Σεβίλλη, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, πραγματοποίησε 92 συμμετοχές με 16 γκολ και 7 ασίστ.

Με τη φανέλα της Τότεναμ είχε 37 γκολ και 44 ασίστ σε 257 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη Ρόμα είχε 21 γκολ και 13 ασίστ σε 67 ματς. Την καριέρα του την άρχισε από τη Ρίβερ Πλέι, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 ματς, για να μεταβεί στη συνέχεια στους “τζιαλορόσι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις