Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον για Σόντερλουντ και το “σενάριο” με Τουρέ

ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον για Σόντερλουντ και το “σενάριο” με Τουρέ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση των ανθρώπων της Ένωσης για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Την Τετάρτη προέκυψε η είδηση πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Ρόζενμποργκ, Αλεξάντερ Σόντερλουντ, ο οποίος -σε δηλώσεις του- επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Ο Νορβηγός φορ μίλησε στο “aek365.gr” και τόνισε πως “… υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ όπως και από πολλές ομάδες. Καλύτερα να μιλήσετε με τον μάνατζερ μου όμως. Αυτός ασχολείται με τα θέματα αυτά”, ενώ επισήμανε καόμα πως “… τα πάντα εξαρτώνται από την πρόταση και το πλάνο που έχει η ομάδα που με θέλει. Δεν κλείνω καμία πόρτα”.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με την εφημερίδα “Ώρα”, ο Ιμπαρΐμα Τουρέ, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός απασχόλησε την Ένωση και το καλοκαίρι, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε καθώς δεν μπόρεσε να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ, με την οποία είχε 26 γκολ σε 34 συμμετοχές.

Ο Τουρέ κατάφερε να μείνει ελεύθερος και η ΑΕΚ εμφανίζεται να δείχνει ξανά ενδιαφέρον. Πριν την Αλ Νασρ, ο 30χρονος Σενεγαλέζος αγωνίστηκε στην Μονακό, όπου είχε 28 γκολ σε 52 παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε