Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το «επιτέλους είμαι εδώ» του Μόουζες Οντουμπάτζο και η ατάκα του Μάριου Ηλιόπουλου στον Άγγλο μπακ

ΑΕΚ: Το «επιτέλους είμαι εδώ» του Μόουζες Οντουμπάτζο και η ατάκα του Μάριου Ηλιόπουλου στον Άγγλο μπακ

“Είμαι επιτέλους μέλος αυτής της οικογένειας” ανέφερε ο Μόουζες Οντουμπάτζο, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Η ατάκα του Μάριου Ηλιόπουλου στον Άγγλο μπακ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην OPAP Arena βρέθηκε για πρώτη φορά ο Μόουζες Οντουμπάτζο, προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του στην ομάδα μας.

Στη συνέχεια ο Άγγλος δεξιός μπακ φόρεσε για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον αριθμό 29 στην πλάτη, και φωτογραφήθηκε στους χώρους του γηπέδου.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε τις πρώτες στιγμές του Οντουμπάτζο στα κιτρινόμαυρα.

Επιτέλους είμαι εδώ! Ανυπομονώ να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Ηταν μία εύκολη απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Επειτα από δυο χρόνια που έρχομαι εδώ ως αντίπαλος, ειμαι επιτέλους μέλος αυτής της οικογένειας. Κάθε φορά που θα φοράω αυτή τη φανέλα θα παίζω με πάθος και συναίσθημα.

Χρωστάω πολλά στον προπονητή που με ήθελε και με έφερε εδώ. Μου αρέσει το στιλ του προπονητή και πραγματικά πιστεύω ότι θα επωφεληθώ πολύ παίζοντας με αυτό τον τρόπο. Θα τα πούμε στο γήπεδο. Μόνο ΑΕΚ!” ανέφερε ο νέος παίκτης της Ένωσης.

Τον παίκτη χαιρέτησε και ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας. Ο Μάριος Ηλιόπουλος τον υποδέχθηκε με μια “δυνατή” αγκαλιά και του… πέρασε το μήνυμα, ότι “εδώ, είναι μια οικογένεια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις