Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ – Τζανετόπουλος: “Χρειάζονται θυσίες για να αλλάξει το ποδόσφαιρο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ είχε φτάσει κοντά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τελικά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο, καθώς ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να διακόψει τη διοργάνωση, μετά τα επεισόδια στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν πρόβλημα να θυσιάσουν το Κύπελλο, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει.

“Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στον τελικό, όμως αν είναι να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες. Γι’ αυτό και το έχουμε αποδεχθεί”, δήλωσε στη Nova ο Έλληνας άσος της ΑΕΚ.

Για τις απώλειες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, τόνισε: “Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά όλοι οι αντίπαλοι βλέπουν απέναντί τους την ΑΕΚ και τα δίνουν όλα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την εικόνα μας εκτός έδρας, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουν συμβεί πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως επηρεαστήκαμε λίγο από αυτά τα γεγονότα”.

Για τους στόχους της Ένωσης: “Κίνητρο πάντα υπάρχει στους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, μέσω των οποίων θέλουμε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση για να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση”.

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: “Ο Πανθρακικός δεν τα έχει παρατήσει. Πιστεύω ότι θα έρθουν εδώ για να τα δώσουν πάλι όλα και για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Γι” αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε”.

Για την σταδιακή ένταξη του στα πλάνα του Πογέτ: “Σιγά-σιγά παίρνω και πάλι αυτοπεποίθηση και ανεβαίνει η ψυχολογία μου. θα προσπαθήσω όποτε με ξαναχρειαστεί ο προπονητής να είμαι έτοιμος”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε