Τρίτη, 20 Αυγ.
29oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Βλέπουν” Ολυμπιακό οι Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή προηγείται για την ΑΕΚ, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπορούν να μην έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μιας και ο Ηρακλής, κόντρα στους “ερυθρολεύκους”, απέδειξε πως είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ικανή να κάνει ζημιές ακόμα και μακριά από τη Θεσσαλονίκη

Ο Ούγκο Αλμέιδα, πάντως, θα μπορούσε να ήταν απόλυτα έτοιμος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (έχει πρόβλημα με τη μέση), ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Περίπου κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, μιας και ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός σκέφτεται περισσότερο το παιχνίδι στο Φάληρο. Ο άσος της ΑΕΚ έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε κι ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ηρακλή, προκειμένου να έχει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε