Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βόλος: Ντεμπούτο για Πιερό, εκτός αποστολής Λιβάι Γκαρσία, Βίντα, Μουκουντί και Λαμέλα για τους «κιτρινόμαυρους»

ΑΕΚ – Βόλος: Ντεμπούτο για Πιερό, εκτός αποστολής Λιβάι Γκαρσία, Βίντα, Μουκουντί και Λαμέλα για τους «κιτρινόμαυρους»
eurokinissi

Με βασικό τον Φράνζι Πιερό και χωρίς του Λιβάι Γκαρσία, Ντομαγκόι Βίντα και Χάρλοντ Μουκουντί θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League, Εκτός αποστολής και ο Έρικ Λαμέλα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην «OPAP Arena» με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μουκουντί, Βίντα, Λαμέλα και Λιβάι Γκαρσία, με την ενδεκάδα της Ένωσης να έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Και αυτό διότι ο Πιερό θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα, όπως και οι Μήτογλου Κάλενς. Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Λαμέλα βρίσκεται στην 20αδα των «κιτρινόμαυρων» με την ΑΕΚ να έχει πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα.

Κάπως έτσι ο Ματίας Αλμέιδα έχει επιστρατεύσει για τον αγώνα τους: Στρακόσα – Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά – Λιούμπισιτς, Πιερό.

Στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο βρίσκονται οι Θεοχάρης, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Τσιλούλης, Φερνάντες και Περέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ενοψλήσεις της τελευταίας στιγμής, σε αντίθεση με τον Βίντα και Μουκουντί, οι οποίοι απουσιάζον για διαφορετικούς λόγους. Ο Κροάτης βρίσκεται στη χώρα του λόγω ενός προσωπικού θέματος, ενώ ο Καμερουνέζος, καθυστέρησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις