Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Βόλος: Ντεμπούτο για Πιερό, εκτός αποστολής Λιβάι Γκαρσία, Βίντα, Μουκουντί και Λαμέλα για τους «κιτρινόμαυρους»

16.09.2024 | 19:31
ΑΕΚ – Βόλος: Ντεμπούτο για Πιερό, εκτός αποστολής Λιβάι Γκαρσία, Βίντα, Μουκουντί και Λαμέλα για τους «κιτρινόμαυρους»

SUPER LEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με βασικό τον Φράνζι Πιερό και χωρίς του Λιβάι Γκαρσία, Ντομαγκόι Βίντα και Χάρλοντ Μουκουντί θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League, Εκτός αποστολής και ο Έρικ Λαμέλα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην «OPAP Arena» με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μουκουντί, Βίντα, Λαμέλα και Λιβάι Γκαρσία, με την ενδεκάδα της Ένωσης να έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Και αυτό διότι ο Πιερό θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα, όπως και οι Μήτογλου Κάλενς. Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Λαμέλα βρίσκεται στην 20αδα των «κιτρινόμαυρων» με την ΑΕΚ να έχει πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα.

Κάπως έτσι ο Ματίας Αλμέιδα έχει επιστρατεύσει για τον αγώνα τους: Στρακόσα – Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά – Λιούμπισιτς, Πιερό.

Στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο βρίσκονται οι Θεοχάρης, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Τσιλούλης, Φερνάντες και Περέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ενοψλήσεις της τελευταίας στιγμής, σε αντίθεση με τον Βίντα και Μουκουντί, οι οποίοι απουσιάζον για διαφορετικούς λόγους. Ο Κροάτης βρίσκεται στη χώρα του λόγω ενός προσωπικού θέματος, ενώ ο Καμερουνέζος, καθυστέρησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version