Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βράνιες: “Επιστρέφω στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι – Μπορούσα να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

ΑΕΚ – Βράνιες: “Επιστρέφω στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι – Μπορούσα να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”
ΦΩΤΟ intime

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει περάσει από πολλά στάδια στην καριέρα του και μόνο στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει βρει την… Ιθάκη του, έχοντας συνδεθεί και με τους οπαδούς της ομάδας.

Στην Ένωση αγωνίστηκε όμως φέτος ως δανεικός και έτσι το καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψει στην Άντερλεχτ, όπως υποστήριξε και ο ίδιος, μιλώντας σε Live στο instagram, όπου αναφέρθηκε και στο παρελθόν του, αποκαλύπτοντας ότι θα μπορούσε να έχει μετεγγραφεί και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δηλώσεις του Βράνιες

«Επιστρέφω στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Λόγω όλων όσων συνέβησαν, η καριέρα μου στην εθνική ομάδα τελείωσε».

Για την Κράσνονταρ: «Είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια στην Κράσνονταρ. Μου πρόσφεραν ένα νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο για άλλα 3,5 χρόνια. Είχα ένα πρόβλημα για τον διευθυντή εκείνη την εποχή, ο οποίος ταξίδεψε 200 χιλιόμετρα από το Ροστόφ για να έρθει στις διαπραγματεύσεις. Είχα νευριάσει, σηκώθηκα νευριασμένος και έσπασα το συμβόλαιο μου. Έτσι, έφυγα από το Κράσνονταρ.

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Όταν ήμουν 21 είχα την ευκαιρία να πάω στη Μάντσεστερ, αλλά δεν έγινε. Θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν υπήρχε στην Ευρώπη επιθετικός, που μπορούσε να με περάσει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις