Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Σκληρή προσπάθεια για μεγάλα ονόματα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Πριν από την αναχώρηση της Ένωσης, ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν.

“Η συμμετοχή μας στα προκριματικά είναι βραβείο της προσπάθειας που κάναμε πέρυσι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Η ΑΕΚ ξέρει ότι υπάρχει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, υπάρχει η πρόκληση για το Champions League. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα. Ο δεύτερος γύρος την προηγούμενη σεζόν πήγε πολύ καλά. να μπορέσουμε να επαναλάβουμε τη χρονιά. Φυσικά εάν καταφέρουμε να βελτιωθούμε θα είναι ακόμα καλύτερα και αυτό θα έρθει μόνο με τη δουλειά”, ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Όσον αφορά στις μεταγραφές τόνισε: “Από την αρχή έχει γίνει πολύ δυνατή, πολύ σκληρή προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η ομάδα με ποδοσφαιριστές από μεγάλα πρωταθλήματα, μεγάλα ονόματα. Eίναι πολύ δύσκολο, αλλά ξέρω πως γίνεται προσπάθεια με τον καλύτερο τρόπο”.

Από την πλευρά του, ο Σιμόες πρόσθεσε: “εν είναι κάτι που με αγχώνει. Είναι πολύ ωραίο να συμμετέχεις στα προκριματικά του Champions League. Θα έρθουν όλα με σκληρή δουλειά. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα θέλει να μπει δυνατά για να διεκδικήσει όλους τους στόχους. Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή. Πιστεύω πως η ομάδα θα ενισχυθεί για να είναι μέσα σε όλους τους στόχους. και να καταφέρουμε και ότι καλύτερο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε