Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο”

28.04.2018 | 11:15
ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο”

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε. Η Ένωση επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει και το Κύπελλο, προκειμένου να τελειώσει η χρόνια με ιδανικό τρόπο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην ιστοσελίδα ”El Confidencial”, όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με την ΑΕΚ, ύστερα από 24 χρόνια. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς η Ένωση θέλει και το Κύπελλο.

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτόν τον τίτλο γιατί σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ. Χάσαμε μόνο δύο παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί το κάναμε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Τώρα θέλουμε περισσότερα και μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο», τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ και πρόσθεσε για τις εμφανίσεις του Τσιγκρίνσκι τη φετινή σεζόν:

«Έχει επιστρέψει στο υψηλότατο επίπεδο και η εμπειρία του ήταν πολύ σημαντική. Είχε μια εξαιρετική σεζόν, καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και πολλά πράγματα ακόμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version