Κυριακή, 29 Σεπτ.
28oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ η αποστολή για ΟΦΗ (pic)

ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ η αποστολή για ΟΦΗ (pic)
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (14/06, 19:15, LIVE από το Newsit.gr) τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νίκλας Χουλτ, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Ο Χουλτ ξεκίνησε θεραπεία στα Σπατα και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή για την Κρήτη, μαζί με τους επίσης τραυματίες Γιώργο Αθανασιάδη, ο Κώστα Γαλανόπουλο και Γιάννη – Φοίβο Μπότο.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Νίκλας Χουλτ αισθάνθηκε μια ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ξεκίνησε θεραπεία. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα στην Κρήτη, για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-Offs.

Η αποστολή της ΑΕΚ για ΟΦΗ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις