Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

ΑΕΚ-Μοντανιέ: Το σήριαλ καλά κρατεί!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα και το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχαν την επιθυμητή εξέλιξη, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία. Η διαφορά, πάντως, που χωρίζει την ΑΕΚ με τον Μοντανιέ είναι μικρή, γι’ αυτό οι συζητήσεις ξεκίνησαν ξανά.

Ο Γάλλος προπονητής, μετά από λίγη ώρα, επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο αποχώρησε εκ νέου για το ξενοδοχείο του. Οριστική εξέλιξη δεν πρόκειται να υπάρξει την Παρασκευή.

Ο Μοντανιέ θα αναχωρήσει το Σάββατο για το Παρίσι, καθώς έχει μία υποχρέωση, με τον μάνατζερ του να μένει στην Αθήνα και να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος έχει στα χέρια του την τελική πρόταση της ΑΕΚ, αλλά ακόμα δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, παρότι βρέθηκε στα Σπάτα για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και παρότι έβαλε επί τάπητος με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας.

Όλα αυτά την ώρα που Γάλλος δημοσιογράφος έγραψε στο twitter του πως την Κυριακή (5/6) η Λανς θα ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Μοντανιέ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε