Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Ηρακλή στο AEL FC Arena και με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο στη Super League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης του Γηραιού, η στέψη των “βυσινί” παίρνει αναβολή.
Την ώρα όμως που η Λάρισα ήταν… στο πόδι για τον σημερινό αγώνα (29.03.2025, 15:00) της ΑΕΛ, η ΠΑΕ Ηρακλής ανέβασε video στο Youtube, καταγγέλλοντας πως η αποστολή του “γηραιού” δέχθηκε επίθεση κατά την άφιξη στην “AEL FC Arena”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Ηρακλής αναφέρει ότι δέχθηκαν επίθεση άτομα της αποστολής του, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ηρακλής, ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου να μην μπει μαζί με την αποστολή στο γήπεδο παρά το γεγονός πως είχε κανονική διαπίστευση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια, ο Ηρακλής εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της ΑΕΛ και της αστυνομικής διεύθυνσης της Λάρισας.
Ο Γηραιός μάλιστα έκανε γνωστό πως “στον επόμενο προπηλακισμό, η ομάδα θα αποσυρθεί από τον αγωνιστικό χώρο”.
Η ανακοίνωση:
Καταγγέλλουμε την ΠΑΕ Λάρισα για την επίθεση που δέχθηκε η ομάδα μας κατά την είσοδό της στο γήπεδο.
Καταγγέλλουμε τον κύριο Τσιμπανάκο για την επίθεση που πραγματοποίησε στην αποστολή της ομάδας μας, μαζί με τους γνωστούς «φουσκωτούς».
Καταγγέλλουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, η οποία, ενώ ήταν μάρτυρας της εχθρικής (υποδοχής) που μας επιφύλαξαν, παρέμεινε αμέτοχη και δεν επενέβη για την ασφάλειά μας, παρά την προηγούμενη ενημέρωση που είχε.
Στον επόμενο προπηλακισμό, η ομάδα θα αποσυρθεί από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν είναι διατεθειμένες να μας προστατεύσουν.