Site icon NewsIT

Άφιξη Λέτο: Αποθεώθηκε ο Αργεντινός! “Ήρθα για τον κόσμο” (VIDEO)

04.02.2016 | 18:48
Άφιξη Λέτο: Αποθεώθηκε ο Αργεντινός! “Ήρθα για τον κόσμο” (VIDEO)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στην Ελλάδα, έπειτα από το καλοκαίρι του 2013, για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό και οι οπαδοί του "τριφυλλιού" υποδέχθηκαν τον Αργεντινό άσο σαν "μεσσία".

Ο “Σέμπα” προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγα λεπτά πριν τις 18:00 και ο κόσμος των “πράσινων” του επεφύλασσε θερμή υποδοχή. Το γνωστό σύνθημα “Σας γ@@@ ο Λέτο” δεν σταμάτησε να ακούγεται, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Αργεντινό μάγο, ο οποίος μαζί με τον Τζιμπρίλ Σίσε, αγαπήθηκαν όσο κανένας άλλος παίκτης τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους», δήλωσε ο Λέτο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τα περίπου 400 άτομα που βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Ο 29χρονος άσος θα περάσει την Παρασκευή (5/2) από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ το Σάββατο (6/2) θα βρεθεί στη Λεωφόρο, προκειμένου να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version