Site icon NewsIT

Αγγελόπουλοι για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ: «Έχουμε πάει στην παρανομία, ποιος μπορεί να βρίζει τον Πρωθυπουργό;»

25.07.2024 | 16:22
Αγγελόπουλοι για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ: «Έχουμε πάει στην παρανομία, ποιος μπορεί να βρίζει τον Πρωθυπουργό;»

EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ.

Ερώτηση για την τοξικότητα που παρατηρήθηκε στους τελικούς της Baset League -μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού- και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έριξαν κάποιες.. φαρμακερές ατάκες, για τον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέροντας πως από την τοξικότητα, έχουμε πάει στην παρανομία και ουδείς μπορεί να βγαίνει και να απειλεί το Μαξίμου, βρίζοντας τον Πρωθυπουργό.

“Η αντιπαλότητα είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η τοξικότητα επικίνδυνη. Δυστυχώς αυτό αποδείχτηκε στους τελικούς. Έχουμε φύγει από την τοξικότητα και έχουμε πάει στην παρανομία, σε συμπεριφορές που είναι επικίνδυνες. Κανένας δεν μπορεί να βγαίνει και να απειλεί το Μαξίμου. Ποιος μπορεί να βγαίνει και να βρίζει τον πρωθυπουργό και να μη γίνεται τίποτα; Αυτά είναι επικίνδυνα. Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές, 14 μήνες απαγόρευση εισόδου και πρόστιμα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Αν κάποιος τιμωρείται και μπαίνει μέσα στο γήπεδο κανονικά και δεν γίνεται τίποτα… Δεν τον αφήνουν πλέον να πάει πουθενά. Ίσως έχει γίνει κάτι καλό. Το να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλό, αλλά μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Δεν μπορούμε να ξεφεύγουμε και να απειλούμε ανθρώπους. Αν ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο, απλά δεν θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα”, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε:

“Όταν είχε έρθει στο ΣΕΦ, τον υποδεχτήκαμε. Ξέφυγε στους τελικούς της Α1, έχουν επιβληθεί ποινές αλλά δεν αρκούν αν δεν καταλάβει πως αυτά δεν ωφελούν τον ίδιο, την ομάδα του”.

Παράλληλα, κλήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα της παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό που έχει καθυστερήσει και ανέφεραν ότι η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, έγινε με μη νόμιμο τρόπο.

“Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ είναι κλασική περίπτωση δημιουργίας συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Η παραχώρηση έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο. Δεν είναι στιγμή για λεπτομέρειες. Έχει δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό, που έχει ένα μεγάλο γήπεδο επιπέδου Final 4, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Με την κυβέρνηση μιλάμε για πάνω από τρία χρόνια για το ΣΕΦ, δεν έχει γίνει κάτι ακόμη, ούτε ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι που εμποδίζει την παραχώρηση. Είναι κάτι κομβικό για το μέλλον του Ολυμπιακού. Αν δεν γίνει, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές για το πώς θα αντιδράσουμε. Σε κάποια πράγματα είμαστε αρκετά δυνατοί.

Ο Παναθηναϊκός με την παραχώρηση αυτή θα έχει έσοδα από εισιτήρια και σουίτες πλέον των 20 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός θα είναι κάτω από 10 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα πλεονέκτημα πάνω από 10 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι εκτός λογικής. Θέλω να πιστεύω πως θα τελειώσει σύντομα”, ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης, λέγοντας:

“Οι συζητήσεις με την κυβέρνηση είναι πλέον των τριών ετών. Η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε μας, δεν έχουμε κάποια παράλογη απαίτηση. Πρέπει να αντιληφθεί και η κυβέρνηση πως δεν γίνεται η μία ομάδα να έχει γήπεδο, να κλείνει σουίτες και συναυλίες και εμείς να μην έχουμε… Ακόμη και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος θα έπρεπε να το καταλάβει αυτό. Το να βγαίνει με αναρτήσεις και να απειλεί… Δεν ωφελεί κανέναν αυτό. Το να έχει αυτός δικό του γήπεδο κι εμείς όχι και να ανταγωνιζόμαστε, το πώς βλέπουν τα fund αυτό, γιατί και ο ίδιος έχει πει πως θέλει κάποια στιγμή στο μέλλον να πουλήσει τον Παναθηναϊκό… Αυτό δεν ωφελεί κανέναν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version