Σάββατο, 7 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Αγγελόπουλοι για Πρίντεζη: «Το 2012 άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού»

Αγγελόπουλοι για Πρίντεζη: «Το 2012 άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού»
eurokinissi

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για τον Γιώργο Πρίντεζη, στη μεγάλη βραδιά του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού, με τους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ να στέκονται στο ιστορικό καλάθι που σημείωσε ο Έλληνας μπασκετμπολίστας στον τελικό τoυ Final 4 της Euroleague.

Τα αδέλφια Αγγελόπουλοι, Παναγιώτης και Γιώργος ανέφεραν τα καλύτερα για τον Γιώργο Πρίντεζη και την προσφορά του στον Ολυμπιακού, με τους ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων» να ξεχωρίζουν τις κορυφαίες στιγμές του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα με τη φανέλα του συλλόγου.

Τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε την προσφορά του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, τη δική μας ιστορία. Γιώργος Πρίντεζης σημαίνει ψυχή, αφοσίωση, σκληρή δουλειά και αντοχή στον χρόνο. Έκανε μια μεγάλη καριέρα, ζήσαμε τρομερές στιγμές, τρόπαια, δυσκολίες, περάσαμε πολλά μαζί.

Σε όλα υπάρχει ένα τέλος, του εύχομαι τα καλύτερα, να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό».

Τα λόγια του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το καλάθι του στην Κωνσταντινούπολη το 2012 άλλαξε την ιστορία μας, ήταν ό,τι καλύτερο για όλους μας εκείνη τη στιγμή. Εγώ μπήκα μέσα και έκανα την περίφημη κούρσα, νόμιζα ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι, ήμουν σε άλλη διάσταση. Από τότε άλλαξαν όλα, αυτή ήταν η μαγική στιγμή που άλλαξε τις ζωές όλων μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα το 2015, όταν χοροπηδούσαμε όλοι μαζί. Αυτά δεν μπορούν να ξεχαστούν ποτέ. Ούτε η αγκαλιά μας στο ΟΑΚΑ, στο τρίποντο του Σπανούλη. Ήταν λίγες μέρες μετά από τον θάνατο του μπαμπά του και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο τίτλοι, είναι οι στιγμές, είναι η προσπάθεια»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις