Αθλητικά

Αγγλία – Ελλάδα: Αμφίβολος και ο Χάρι Κέιν για το παιχνίδι του Nations League

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στην τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της League B του Nations League, με τον Χάρι Κέιν να είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Ο Χάρι Κέιν έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με πρόβλημα στο δεξί του πόδι και πλέον είναι πιθανό να μείνει εκτός αποστολής για το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League.

Η αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και η “γαλανόλευκη” έχει με τη σειρά της αμφίβολο το δικό της πρώτο σκόρερ, Φώτη Ιωαννίδη, επίσης με τραυματισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα