Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

Άγιαξ – Παναθηναϊκός LIVE για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Άγιαξ – Παναθηναϊκός LIVE για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα του Άγιαξ, προκειμένου να φτάσει στην ανατροπή και την πρόκριση κι έτσι να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του διαδρομή στο Europa League

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» από την Άγιαξ, για τον 3ο προκριματικό γύρου του Europa League.

Στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-1 από τον Άγιαξ. Οι «πράσινοι» στο Άμστερνταμ θα παλέψουν για την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Στο «κακό» αλλά υπαρκτό «σενάριο» ενός αποκλεισμού, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα βρει στο διάβα του τη Λανς στα play off του Conference League. Αν το «τριφύλλι» ξεπεράσει το εμπόδιο του «Αιάντα» στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης θα αναμετρηθεί με τον ηττημένο από το ζευγάρι Γιαγκελόνια – Μπόντο Γκλιμτ.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Κρις Κάβαναγκ (Αγγλία)

Βοηθοί: Λι Μπετς, Τζέιμς Μέινγουορνινγκ (Αγγλία)

4ος ο Σάμουελ Μπάροτ

VAR οι Πίτερ Μπανκς, Νικ Χόπτον.

Εκτός έχει μείνει ο Τζορτζ Μπάλντοκ λόγω ενόχλησης στον δικέφαλο μηριαίο μυ, ενώ στην αποστολή ο Αλόνσο έχει πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Ακόμη κι εκείνους που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως π.χ. ο Φίλιπ Μαξ, καθώς οι «πράσινοι» θα προπονηθούν την Παρασκευή (16/8) στην Ολλανδία πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, ενόψει της πρεμιέρας της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης (18/8, 20:00).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις