Site icon NewsIT

Αγκαλιά παρηγοριάς! Δημοσιογράφος έδωσε κουράγιο σε δακρυσμένη αθλήτρια (VIDEO)

23.08.2015 | 16:03
ΦΩΤΟ Facebook/BBC

ΦΩΤΟ Facebook/BBC

Συγκινητική στιγμή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Πεκίνο, ανάμεσα στη Βρετανίδα αθλήτρια του επτάθλου, Katarina Johnson - Thomson και δημοσιογράφο του BBC

Η συμμετοχή της αθλήτριας από το Λίβερπουλ δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα ήθελε, αφού από εκεί που βρισκόταν στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, τερμάτισε στην 30ή θέση.

Όλα αυτά μετά τη συμμετοχή της στο άλμα εις μήκος. Η Τόμσον ήταν άκυρη στις τρεις πρώτες προσπάθειες της και μηδενίστηκε στο αγώνισμα, κάτι που κατέστρεψε την συνολική της προσπάθεια.

Η Τζέσικα Ένις επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο έπταθλο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Σοφία Υφαντίδου τερμάτισε στη 19η θέση.

Την ώρα λοιπόν που η Βρετανίδα πήγε στη μεικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις στον δημοσιογράφο του BBC, η ψυχολογία της ήταν στο ναδίρ. Μετά από τις πρώτες ερωτήσεις, ο δημοσιογράφος την είδε έτοιμη να κλάψει κι έτσι την.. απελευθέρωσε. Η Τόμσον όμως δεν απομακρύνθηκε και ο δημοσιογράφος την κάλεσε κοντά του και της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά!

KJT comforted by BBC reporter after Heptathlon

“Give her a hug, Phil”Katarina Johnson-Thompson is comforted by BBC reporter after her heptathlon disappointment in Beijing.Follow the World Athletics Championships live on BBC Two and online http://bit.ly/1PJ2cEy

Posted by BBC Sport on Sunday, 23 August 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version