Site icon NewsIT

Αγωνία για Μουσταφά Φαλ στον Ολυμπιακό, κινδυνεύει να χάσει 5 μήνες ο Γάλλος μπασκετμπολίστας

27.08.2024 | 10:17
Αγωνία για Μουσταφά Φαλ στον Ολυμπιακό, κινδυνεύει να χάσει 5 μήνες ο Γάλλος μπασκετμπολίστας

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 ΒΕΡΟΛΙΝΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 3ης ΘΕΣΗΣ / MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μουσταφά Φαλ θα γίνουν γνωστά την Τρίτη (27/08/24) με τον Ολυμπιακό να περιμένει με αγωνία, καθώς υπάρχει κίνδυνος ο Γάλλος να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ημέρα κρίσης για τον Μουσταφά Φαλ και τον Ολυμπιακό είναι η Τρίτη (27/08/24). Και αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 32χρονου μπασκετμπολίστα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. 

Και αυτό διότι είναι πιθανό ο Γάλλος να μείνει εκτός για 5 μήνες και επί της ουσίας να χάσει το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25.

Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πήγε όπως θα ήθελαν οι Πειραιώτες, με αποτέλεσμα το χειρουργείο να είναι η λύση για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει και οποίο τον έχει αφήσει εκτός παρκέ από τον περασμένο Μάιο. 

Για την ιστορία ο έμπειρος σέντερ είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, πριν από τους τελικούς της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version