Site icon NewsIT

Αιχμές Ντε Μπρόινε για συμπαίκτες του στο Βέλγιο: «Πρέπει να τα δίνεις όλα και κάποιοι δεν το κάνουν»

10.09.2024 | 12:00
Αιχμές Ντε Μπρόινε για συμπαίκτες του στο Βέλγιο: «Πρέπει να τα δίνεις όλα και κάποιοι δεν το κάνουν»

Soccer Football - Nations League - League A - Group 2 - Belgium v Israel - Nagyerdei Stadion, Debrecen, Hungary - September 6, 2024 Belgium's Kevin De Bruyne during the warm up before the match REUTERS/Bernadett Szabo

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν περνάει και πολύ καλά στην εθνική Βελγίου. Οι αιχμές για συμπαίκτες του και οι σκέψεις αποχώρησης.

Η Γαλλία δεν είχε κανένα περιθώριο απέναντι στο Βέλγιο για νέα απώλεια μετά την ήττα από την Ιταλία (1-3) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και πήρε χθες τη νίκη με 2-0 στο «Παρκ Ολιμπίκ» της Λιόν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν απογοητευτικοί και ο Κέβιν ντε Μπρόιν δεν έκρυψε την απογοήτευση του από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, αφήνοντας αιχμές για την απόδοση των συμπαικτών του:

«Η Γαλλία ήταν καλύτερη. Αυτό που φταίει είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Υπάρχουν παίκτες που δεν εκπλήρωσαν τον ρόλο τους και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Τελεία. Δεν πρόκειται να πω στα μέσα ενημέρωσης τι πρέπει να βελτιωθεί. Είχα τη γνώμη μου στο ημίχρονο κι αυτό είναι νομίζω αρκετό» τόνισε ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος:

«Το επίπεδο είναι υψηλό, αλλά αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το υψηλό επίπεδο, είναι επειδή δεν είσαι αρκετά καλός. Κι αν δεν είσαι αρκετά καλός, πρέπει και πάλι να τα δώσεις όλα, κάτι που κάποιοι δεν το κάνουν. Μπορώ να δεχτώ ότι δεν είμαστε πλέον στο επίπεδο του 2018. Είμαι ο πρώτος που το είπα. Κάποια πράγματα όμως είναι απαράδεκτα, αλλά δεν θα μιλήσω για αυτά στα ΜΜΕ».

Να σημειωθεί πως τα βελγικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ένα στιγμιότυπο μετά τη λήξη του αγώνα, στο οποίο ο διάσημος άσος φαίνεται να λέει πως σκοπεύει ν’ αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του: «Μερικά πράγματα είναι απαράδεκτα. Τα παρατάω, σταματάω», ήταν τα λόγια που αποτύπωσε η τηλεοπτική κάμερα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version