Site icon NewsIT
15:45 | 26.08.15

Ακατάλληλο το γήπεδο του Λεβαδειακού! Αναζητείται έδρα ενόψει Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Newsit Newsroom

Πρόβλημα προέκυψε με την έδρα του Λεβαδειακού. Το Δημοτικό στάδιο της πόλης κρίθηκε ακατάλληλο, κι έτσι οι Βοιωτοί αναζητούν άλλο γήπεδο για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όπως αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές, που πραγματοποίησαν σήμερα έλεγχο στο γήπεδο της Λιβαδειάς, η έδρα της ομάδας δεν είναι κατάλληλη για να φιλοξενήσει αγώνα της Σουπερλίγκ. Πυροσβεστική και Αστυνομία απεφάνθησαν πως οι θύρες 5, 6, 8 καθώς και ένα τμήμα της θύρας 1 δεν είναι κατάλληλες για να υποδεχθούν θεατές.

Πιθανότερος τόπος διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, με την απόφαση να αναμένεται εντός της ημέρας. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, είχε συμβεί και στην περυσινή πρεμιέρα της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version